Despre noi

AMI TURING este o societate privată înfiintată în anul 2004, destinată transportului intern si international de călători si mărfuri, având sediul central în Iasi, Str. Zugravi nr. 2. 

Datorită conditiilor de transport, calitătii serviciilor, a facilitătilor oferite pentru a călători în Italia, Ungaria, Slovenia, Austria, Germania, Belgia, Anglia, Irlanda, Frantasau în tară și a îmbunătătirii constante a ofertei, firma este clasată printre primele societăti din tară în activitatea din acest domeniu, si a obtinut numeroase premii importante în fiecare an în judetul Iasi.

Având un personal calificat, cunoscător de limba italiană si germană, firma dispune de un parc auto format din autocare Scania, Setra (Top Class), Mercedes si Van Hool clasificate pe 3 si 4 stele, precum si microbuze Mercedes si Volkswagen. Fiecare călător care urcă în mijloacele noastre de transport este tratat ca un oaspete si, în permanentă, căutăm să oferim oaspetilor nostri cât mai mult. Pasagerii nostri sunt asigurati că vor ajunge la destinatie în timpul cel mai scurt, în conditii de confort si sigurantă deplină.

AMI TURING ofera servicii de transport marfa inten si international cu vehicule specializate de la 500 kg pana la 24 t, totodata ofera si servicii de consiliere pentru diverse transporturi care au dimensiuni si volum diferit pentru a obtine o cotatie de pret si un transport cat mai benefic pentru dumneavoastra.

AMI TURING ofera spre inchiriere autocamioane specializate pentru transportul materialelor de constructii, autobasculante 8×4, cap tractor si semiremorici basculabile pentru transport balastru, piatra si asfalt, inchirieri excavatoare de diverse dimensiuni, buldoexcavatoare, autogredere, incarcatoare frontale tip vola.

AMI TURING oferă spre inchiriere, prin agentii de turism sau grupuri organizate, autocare și microbuze, pe rutele solicitate.

Agentia Iasi

Str. Zugravi nr. 2

Fix/Fax: 0232 214 462

Mobil: 0743 599 363

Email: contact@amituring.ro

 

Agentia Botosani

Str. Bd. Primaverii nr. 30

Fix/Fax: 0231 580 852

Mobil: 0745 514 536

 

Agentia Bologna

Bentivoglio Via Monari Sardi 13 RD

Mobil: 0039 3899673113

 

Agentia Palermo

Via Gian Fillipo Ingrasia 6

Mobil: 0039 3282214944

De ce noi?

Experienta

Oferim Servicii de Transport International de peste 20 ani!

Preturi imbatabile

Oferim intotdeauna cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Parc auto modern

Detinem autocare si microbuze dotate pentru un confort sporit.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Copyright AMI TURING S.R.L 2017 CUI: RO 16314867, Reg. Com Iasi J22/708/2004. Toate drepturile rezervate.